In juiste stemming op bestemming!

De dagen worden langer en de zon laat zich steeds vaker zien, kortom: Het voorjaar en de zomer staan voor de deur! Tijd om plannen te maken voor een dagje er op uit, een festival bezoeken en natuurlijk voor de vakantie. En daar hoort natuurlijk muziek bij. Daarom ontvang je vanaf april bij APK, onderhoud/reparatie of een premium zomercheck een gratis Bluetooth speaker* zodat je overal van jouw favoriete muziek kan genieten.

Deel jouw favoriete muziek in onze Vakgarage Playlist op Spotify en laten we met elkaar genieten van een muzikale zomer!

Aan het einde van deze campagne doneert Stichting Vakgarage een mooie bijdrage aan Stichting Make-A-Wish!

*zolang de voorraad strekt
 

Maak een afspraak

Met een goed gevoel op reis

Met uw werkplaatsbezoek aan Vakgarage doneert u direct aan een goed doel. Deze keer is gekozen voor een samenwerking met Make-A-Wish. Deze stichting realiseert droomwensen van zieke kinderen. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft en blijvend impact heeft.
Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken zij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Vakgarage In Juiste Stemming op Bestemming op Radio Veronica

In week 20 is Vakgarage dagelijks te horen van 14.00 tot 16.00 uur op Radio Veronica tijdens de Bonanza van Rob Stenders en Caroline Brouwer. Tijdens de Bonanza bepaal jij welke muziek er wordt gedraaid. Via de Veronica App kun jij gratis je favoriete plaat aanvragen.

Download hier de app voor iOS
Download hier de app voor Android

Daarnaast maak je iedere dag kans op een gratis Vakantiecheck bij Vakgarage inclusief een jaar lang gratis Vakgarage Pechhulp. Als klap op de vuurpijl maak je op vrijdag 20 mei kans op een waardecheque t.w.v. €1.500 te besteden bij een Vakgarage naar keuze voor onderhoud.